Hoe interessant is een schaamlipcorrectie ondergaan?

De schaamlipcorrectie is onder vrouwen één van de vaakst uitgevoerde esthetische ingrepen van de voorbije jaren. Heel wat dames kiezen voor het ondergaan van een dergelijke ingreep omdat ze in het dagelijks leven hinder ervaren van te grote kleine schaamlippen. Op het eerste gezicht lijkt dit wellicht geen echt probleem te zijn, maar dat is het wel degelijk. Tijdens het uitvoeren van allerhande activiteiten kunnen te grote kleine schaamlippen immers een zeer groot probleem vormen. Gelukkig biedt een schaamlipcorrectie een prima oplossing waar heel wat dames gebaat mee kunnen zijn. 

Wanneer kan je een schaamlipcorrectie overwegen?

Een schaamlipcorrectie valt altijd te overwegen wanneer de kleine schaamlippen te groot zijn waardoor ze zorgen voor wrijving. Deze wrijving kan als gevolg hebben dat zelfs het uitvoeren van de eenvoudigste taken een pijnlijke bedoeling wordt. Dit kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Bij het ondergaan van een dergelijke operatie zal je tot de vaststelling komen dat de kleine schaamlippen verkleind zullen worden waardoor ze op gelijke hoogte of zelfs binnen de grote schaamlippen komen te vallen. Op deze manier kan de overlast waarvan sprake is op efficiënte wijze worden aangepakt. 

Op welke voordelen kan je na afloop rekenen?

Ben je van plan om een schaamlipcorrectie te ondergaan? Dan zal het wellicht direct duidelijk worden dat je naar aanleiding van die ingreep zal kunnen rekenen op allerhande interessante voordelen. In het bijzonder zal je tot de vaststelling komen dat de pijn die je al die jaren hebt gevoeld zich niet meer zal laten gelden. Dit betekent dat je als vrouw terug zonder pijn door het leven kan gaan. Dit geldt dus ook voor met name:

  • Wanneer je gaat sporten of fitnessen;
  • Op het moment dat je een spannende broek wil dragen; 
  • Bij het uitvoeren van je dagelijkse taken;
  • Wanneer je wil vrijen;

Veel van bovenstaande zaken vormen voor vrouwen met grotere kleine schaamlippen een behoorlijke beproeving. Dit aldus in het bijzonder omdat ze af te rekenen krijgen met pijn telkens wanneer ze zoiets doen. Wanneer er een schaamlipcorrectie werd ondergaan is het zo dat deze pijnklachten ongetwijfeld verdwenen zullen zijn. Een bijkomend voordeel is terug te vinden in het feit dat vrouwen na het laten uitvoeren van een dergelijke ingreep veel meer zelfvertrouwen blijken te hebben. Ook dit is absoluut een niet onbelangrijk voordeel voor heel wat dames. 

Zijn er ook nadelen aan verbonden of niet?

Voor ongelofelijk veel vrouwen kan het ondergaan van een schaamlipcorrectie een zeer interessante keuze zijn om te maken. Na het uitvoeren van deze operatie is het immers zo dat men eindelijk terug zonder pijn door het leven kan stappen. Dit gezegd hebbende is het zo dat je ook rekening moet houden met enkele nadelen die verbonden zijn aan deze ingreep. Het gaat hierbij om de volgende:

  • Sporten of fitnessen is pas na ongeveer drie à vier weken terug mogelijk;
  • Seksuele betrekkingen kunnen doorgaans pas opnieuw na ongeveer twee maanden;

De bovenstaande herstelperiode is er één die een klein beetje een doorn in het oog vormt voor veel vrouwen die van plan zijn om een schaamlipcorrectie te ondergaan. Dit gezegd hebbende staat daar uiteraard wel tegenover dat ze niet langer pijn zullen ervaren. Dat vooruitzicht zorgt ervoor dat het merendeel van de vrouwen met te grote kleine schaamlippen er uiteindelijk toch voor kiest om deze ingreep te laten ondergaan. Dit ondanks dus een iets langere herstelperiode. Filler behandelingen worden ook met de dag populairder!